srijeda, 10. studenoga 2010.

010

Broj komentara: 6:

  1. dobro izgleda! možda u ovom stripu do sad i najčišća i najefektnija tabla.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala. To je vjerojatno zato što sam umjesto s nalivperom veličine M crtao s rapidografima 0.5 i 0.3.
    A4 je definitivno premali format za realističniji crtež. Ako se uzme u obzir da je tehnička olovka veličine 0.5, ispada da tuširam tanjom linijom nego je rađena skica. Ako bi prešao na A3 format onda više ne mogu table vucarati okolo po tramvajima i busovima, a to nije bila ideja. Hm, moram razmisliti kako dalje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ej Dupli!!!!
    Mozes raditi na formatu A4, samo onda smanji broj kadrova po stranici na najvise 4 i to bi bilo to... i moras preci na hamer ili nekakav tvrdji papir. Inace mi se jako svidja sto radis i samo nastavi, na dobrome si putu!
    pokusao sam se prijaviti na forum stripova.com ,ali me nece registrirati jer mi je adresa na yahoo. kako da napravim neku drugu "normalniju" adresu,a?

    OdgovoriIzbriši
  4. @ Filip - Ima nešto u tome :)

    @ Fab - To sa smanjenjem kadrova je isto opcija. Hvala. Što se tiće stripova.com, istina je da ne primaju anonimne e-mail adrese (yahoo,gmail...). Kako se ti spajaš na internet? Obično uz internet dobiješ i neku e-mail adresu (t-com, vipnet).

    OdgovoriIzbriši
  5. I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know.. You need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you.....!!!

    OdgovoriIzbriši